U bevindt zich hier: Startpagina > Specialisaties > Planmatig Onderhoud

Planmatig Onderhoud

Er is sprake van planmatig onderhoud wanneer diverse objecten tegelijk worden aangepakt, of zelfs een complete wijk wordt gerenoveerd. Grootschalig onderhoud dat doelgerichtheid en voortvarendheid vereist. Een complete inventarisatie en gedetailleerde dag- en urenplanning vormen samen met heldere afspraken over prijs, kwaliteit en oplevering de basis voor een kwalitatief goed resultaat. Desgewenst adviseren we de opdrachtgever vooraf over bouwkundige en budgettechnische zaken.


Bewoners willen eveneens graag weten waar ze aan toe zijn. Speciale aandacht is er tijdens het traject voor communicatie. Informatieavonden vormen hierbij de spil, waar informatie wordt gegeven over de werkzaamheden en meteen de wensen worden geïnventariseerd. “Bewoners informeren” is het toverwoord en één van de uitgangspunten voor succes.

Waar nodig worden noodvoorzieningen als stofschermen, tijdelijke toiletten en noodkeukens geplaatst. In de uitvoering wordt samengewerkt met vaste partijen die werken volgens onze normen en projectmatige aanpak. En ook na oplevering blijven we bij het project betrokken: een attente nazorg is waar we voor tekenen. Dat hebben we bewezen tijdens de vele grootschalige renovatieprojecten.