U bevindt zich hier: Startpagina > Specialisaties > Onderhoud

Onderhoud

Uw onderhoudsplan is bij ons in goede handen

Onderhoud aan vastgoed wordt steeds vaker planmatig aangepakt. Door het cyclisch karakter van deze werkzaamheden worden bouwmaterialen langdurig beschermd tegen achteruitgang. Relatief dure renovaties blijven daarmee tot een minimum beperkt.
Aannemersbedrijf VDS heeft alle belangrijke disciplines voor planmatig onderhoud in eigen huis. Onze dienstverlening beperkt zich daarbij niet tot het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden: wij stellen u ook onze kennis en ervaring ter beschikking.

 

Onderhoud van woningen of beheer van gebouwen roept veel vragen op. Waar vind ik een goede schilder die snel mijn schilderwerk uitvoert ? Bij wie moet ik zijn voor een goed onderhoudsplan? Ik heb nu een (inbraak) schade wie lost dit snel voor me op? Ik zoek….. vult u zelf maar in.
Aannemersbedrijf VDS kan in alle gevallen uw partner zijn. Onze goede organisatie en uitgebreid netwerk zorgen ervoor dat wij alle disciplines binnen de bouw voor u uit kunnen voeren. Waarbij we vanaf het voortraject tot aan de eindoplevering rekening houden met wat uw wensen zijn en wat voor eindresultaat u voor ogen heeft.
Dan is er altijd de vraag wat gaat het kosten?
Wij maken vooraf voor u inzichtelijk hoe het volledige traject van voorbereiding tot uitvoering er uit ziet en wat daar de kosten van zijn.
Dat onze manier van werken aanslaat blijkt uit de vele opdrachten die wij voor verschillende partijen naar tevredenheid hebben uitgevoerd. Als bovenstaande u aanspreekt neem dan contact met ons op of vul het contact formulier in en wij helpen u graag verder met een advies op maat.