U bevindt zich hier: Startpagina > Specialisaties > Loodgieterswerk

Loodgieterswerk

Aannemersbedrijf VDS houdt zich bezig met alle voorkomende loodgieterswerkzaamheden: van dak tot riool en alles wat daartussen zit. Dus niet alleen plaatsen, renoveren en onderhouden wij sanitaire installaties, gas-, water- en centrale verwarmingsinstallaties en HWA- en VWA-installaties, maar ook verrichten wij lood- en zinkwerk in en aan gebouwen of delen van gebouwen en complexen.

Tenslotte is Aannemersbedrijf VDS bevoegd om meet-, keurings- en inspectiewerkzaamheden aan deze installaties uit te voeren en bekend met verschillende leidingsystemen. Voor de vaste relaties heeft Aannemersbedrijf VDS een 24-uursservice voor CV- en loodgieterwerk.

Loodgieterswerk is vakwerk

De medewerkers van Aannemersbedrijf VDS weten dankzij permanente bijscholing alles van nieuwe systemen en materialen, maar beheersen ook de ambachtelijke technieken. Ze draaien hun hand niet om voor het installeren en inregelen van een warmtepomp, maar renoveren met dezelfde deskundigheid een zinken goot of een roevendak. Ze zijn bekend met de nieuwste klikverbindingssystemen maar maken net zo makkelijk een lood-kopersoldering. Op basis van onze vakkennis denken we graag met u mee over slimmere oplossingen of kostenbesparingen. We kunnen in eigen huis installaties ontwerpen of aanpassen en alle benodigde werktekeningen maken.

 

Activiteiten VDS Loodgieters