U bevindt zich hier: Startpagina > Specialisaties > Klachtenonderhoud

Klachtenonderhoud

Een deur die klemt of een kraan die lekt: kleine ongemakken in een pand kunnen grote ergernis veroorzaken bij bewoners en/of gebruikers.
Daarom staan we borg voor een snelle en vlekkeloze afhandeling van klachten. De opdrachtgever hoeft alleen maar een melding te doen; de rest wordt geregeld. Na ontvangst van een melding maakt aannemersbedrijf VDS zelf de afspraak met de gebruikers van het pand. De overlast blijft daarbij tot een minimum beperkt. Dat is de kracht van Aannemersbedrijf VDS: werken in een omgeving waar mensen zijn. Moet de winkel overdag open blijven? Is het noodzakelijk dat de bedrijfsprocessen overdag ongestoord doorgaan? Zijn de bewoners van het verpleeghuis gewend om ‘s middags te rusten? Bij de planning wordt rekening gehouden met de omstandigheden en de wensen van bewoners en/of gebruikers. Ook ’s avonds zijn de mensen van Aannemersbedrijf VDS inzetbaar.
Onze onderhoud vakmensen munten niet alleen uit in veelzijdige technische vaardigheden, maar ook in servicegerichtheid en sociale vaardigheden. Ze stellen zich (met legitimatiebewijs) netjes voor, bespreken wat ze gaan doen en zorgen ervoor dat de gewone gang van zaken in het pand zo min mogelijk wordt verstoord. Ook opruimen hoort bij hun taak; het pand wordt netjes achtergelaten. Doet er zich onverhoopt alsnog een probleem voor? Onze klachtenvakmensen blijven direct, zonder tussenkomst van de opdrachtgever, aanspreekbaar voor eventuele nazorg.