U bevindt zich hier: Startpagina > Specialisaties > Houtrotherstel

Houtrotherstel

Houtrenovatie

Aannemersbedrijf VDS is gespecialiceerd in het uit te voeren van houtrenovaties volgens de werkspecificaties en de producten van Window Care. Deze leverancier brengt een aantal speciaal ontwikkelde epoxy producten op de markt, alsmede complete onderhoudssystemen. Met deze systemen is het mogelijk houtwerk duurzaam te maken, te behouden en te renoveren. Kostbare vervanging van kozijnen en andere gevelelementen kan hiermee vermeden worden. Naast de positieve gevolgen voor het onderhoudsbudget is ook het milieu hierbij gebaat. Window Care Systems beschikt niet alleen over uitstekende producten maar zorgt ook voor kennisoverdracht om de systemen en producten op een professionele manier te kunnen toepassen. Overigens passen we naast Windowcare elk ander gewenst houtrenovatiesysteem toe.

 
     

U wilt uw woning of gebouw laten schilderen, maar er zit nogal wat houtrot en nieuwe dorpels en deelvervanging, in heel veel gevallen kunnen wij dit herstellen met het Windowcare systeem
Ondeugdelijke ondergronden en verweerd hout vormen de grootste problemen bij schilderwerk. Pas als de ondergrond gezond is, kan het verfsysteem met maximaal resultaat worden aangebracht. Ook hier geldt dat de techniek niet stilstaat en maakt Aannemersbedrijf VDS bv gebruik van de modernste technieken voor het behandelen van ondergronden. Waar het voorheen de taak van de timmerman was om met ingrijpende maatregelen houtrot te repareren, is dit tegenwoordig de taak van de ervaren en hier voor opgeleide schilders. Met behulp van 2-componenten epoxy reparatiemiddelen kunnen ze een perfecte reparatie uitvoeren die na het aanbrengen van een verfsysteem onzichtbaar verdwijnt.

De schilders van Aannemersbedrijf VDS maken hierbij ondermeer gebruik van de producten van Window Care Systems. Al onze schilders hebben de cursus Window care gevolgd. Ons bedrijf heeft hiervoor een heel eigen methode met eigen gereed- schappen en reparatieproducten ontwikkeld. Voor de opdrachtgever betekent dit een aanzienlijke besparing in kosten en voor de schilder een uitbreiding van de werkzaamheden en een beter resultaat bij het meerjarig onderhoud van objecten.