U bevindt zich hier: Startpagina > Specialisaties > Grond en straatwerk

Grond en straat werk

Grondwerk

Aannemersbedrijf VDS is ook uw partner voor grond- en straatwerk bij verbouwingen en nieuwbouw.

Wij bieden een uitgebreid pakket aan grondwerk t.b.v. bouwputten voor uw woonhuis, bedrijfspand en aanbouw, maar ook voor het aanleggen van riolering, olie- en vetafscheiders. Bij het ontgraven van bouwputten voeren wij grond af en leveren en brengen zand aan t.b.v. de bouwwerkzaamheden.

Ook verdichten van het zand en de oplevering van de bouwput voor het aanbrengen van de fundering kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Bij bouw, verbouwingen en renovatie halen wij oude bestrating (parkeerplaatsen, oprit of terras) weg en brengen nieuwe aan. Eventueel leveren wij de benodigde bestratingmaterialen en overige bouwstoffen zoals zand, grind en gebroken puin.Straatwerk

De variëteit aan straatwerk wat u door ons kunt laten uitvoeren is van flinke omvang. Zo realiseren wij straatwerk voor diverse toepassingen zoals; terrassen, zwembadomgevingen, opritten, parkeerplaatsen, tuinpaden en trappen.

Naast het reguliere straatwerk verzorgen we vaak ook de verdere entourage rondom uw project, u kunt hierbij denken aan het plaatsen van schuttingen, het uitvoeren van grondwerk, afvoeren van puin en aanleggen van riolering en/of afwatering.

Onze opdrachtgevers zijn onder andere particulieren, gemeenten, provincies, bedrijven en instellingen.

Bent u benieuwd wat Aannemersbedrijf VDS voor uw project kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.