U bevindt zich hier: Startpagina > Specialisaties > Brandschadeherstel

Brandschadeherstel

Schade door brandRookschade en roetschade

Bij brand ontstaat altijd rook- en roetschade. De reiniging hiervan moet met speciale middelen gebeuren. Na het verwijderen van de zichtbare rookschade zal ook de sterke geur moeten verdwijnen. Hiervoor hebben wij diverse middelen die voorgoed met de brandlucht afrekenen. Ook voor moeilijk bereikbare plaatsen, zoals spouwmuren en verlaagde plafonds, hebben wij een oplossing

Brand ReinigingNa inventarisatie en contact met uw verzekeraar kan Aannemersbedrijf VDS bv direct beginnen met de sanering van de brand en het schoonmaken van de brandschade. De brandschade reiniging bestaat uit:

Brand reiniging

Brandschade en Waterschade

Bij brand ontstaat vaak ook waterschade. Dit kan komen door gesprongen leidingen en uiteraard door de bluswerkzaamheden van de brandweer. (Blus)water kan veel gevolgschade teweeg brengen. Aannemersbedrijf VDS bv beschikt over de apparatuur en know-how om waterschade bij een brand zo veel mogelijk te beperken.

Bouw en herstel

U kunt Aannemersbedrijf VDS bv alle sloopwerkzaamheden rondom de calamiteit laten uitvoeren. Hiertoe behoort het losmaken van de aangetaste onderdelen en vervolgens het afvoeren volgens de milieunormen.

Bouwactiviteiten

U kunt bij Aannemersbedrijf VDS bv terecht voor alle bouwactiviteiten welke nodig zijn na uw brand, rook, roet of waterschade. Door zowel reiniging als herstel in 1 hand te houden, bevorderd u de snelheid en bespaart u kosten met betrekking tot het projectmanagement.

De activiteiten die hiertoe behoren zijn ondermeer