U bevindt zich hier: Startpagina > Planmatig onderhoud

Planmatig Onderhoud

Planmatig onderhoud

Planmatig Onderhoud aan vastgoed wordt steeds vaker planmatig aangepakt. Door het cyclisch karakter van deze werkzaamheden worden bouwmaterialen langdurig beschermd tegen achteruitgang. Relatief dure renovaties blijven daarmee tot een minimum beperkt.
Aannemersbedrijf VDS heeft alle belangrijke disciplines voor planmatig onderhoud in eigen huis. Onze dienstverlening beperkt zich daarbij niet tot het uitvoeren van reparatie- en onderhoudswerkzaamheden: wij stellen u ook onze kennis en ervaring ter beschikking.

Vakmanschap op vele fronten
Aannemersbedrijf VDS heeft eigen vaklieden voor het uitvoeren van alle belangrijke onderhoudswerkzaamheden. Onze schilders, vloerspecialisten, timmerlieden, metselaars, stukadoors, betonreparateurs, loodgieters en installateurs zijn toegewijd aan hun vak en vaak al jarenlang bij ons in dienst. Bij multidisciplinaire projecten kunnen zij in teamverband worden ingezet. Op deze manier kunnen werkzaamheden binnen de gewenste periode en binnen budget worden uitgevoerd.

Concurrerend zonder concessies
Of u uw onderhoudsprojecten in concurrentie aanbiedt of in bouwteam met ons wilt uitwerken: Aannemersbedrijf VDS biedt kwaliteit voor een concurrerende prijs. Daarbij stellen wij mogelijke risico's vooraf aan de orde. Zo blijven financiële tegenslagen in de uitvoering beperkt.
Door onze gedetailleerde werkomschrijving en transparante kostenopstelling weet u precies waar u aan toe bent. Daarbij zijn wij zeer flexibel. Hebt u een acuut onderhoudsprobleem? Dat kan. Wilt u een deel van het werk door uw eigen personeel laten uitvoeren? Dat kan ook. Eigenlijk kan alles. U hoeft het alleen maar met ons te bespreken.

Compleet onderhoudsplan
Wij pakken planmatig onderhoud systematisch aan. Desgewenst maken onze adviseurs vooraf een analyse van de conditie van het hele complex. Daarbij kan ook de binnenzijde van de woningen worden meegenomen. Afhankelijk van uw wensen stellen we vervolgens een helder onderhoudsplan voor u op, met een sluitende begroting. Hierdoor weet u tot ver in de toekomst waar u aan toe bent en hebt u de zekerheid dat er niets over het hoofd wordt gezien. Bovendien krijgt u de garantie dat uw vastgoed gedurende de afgesproken periode blijft voldoen aan de door u gestelde eisen


24 uurs Storingsdienst